1. INTRODUCERE

Prezentul site este detinut in mod legal de SC KIDS CLUB AVG SRL, avand punct de lucru in Cluj-Napoca, str. Ploiesti, nr. 11, et. 12 , jud. Cluj, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/2646/2019 , CIF: 41324314.
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre KIDS CLUB AVG SRL , prin intermediul siteului www.firstchapter.ro .
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.firstchapter.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2. ACCESUL

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3. MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe www.firstchapter.ro este detinut de Kids Club AVG SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Kids Club AVG SRL ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate Kids Club AVG SRL.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Kids Club AVG SRL sau a afiliatiilor sai.

4. CONFIDENTIALITATE

Datele personale introduse de catre utilizator pe www.firstchapter.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru organizarea interna iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
Kids Club AVG SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. CONCILIERE AMIABILA

Daca aveti probleme legate de un serviciu, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Alexandra Iulia von Gamm, telefon: 0724 135 559, email: alexandra.vongamm@firstchapter.ro.

5. FEEDBACK

Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@firstchapter.ro. Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.